Udskriv

Linjer eud

Nr. 1: Butik & e-handel

Salgsassistent

Er for dig, der ønsker at arbejde inden for detailhandel, i specialbutikker, i e-handelsbutikker - eller som på sigt ønsker at åbne egen fysisk butik eller forretning på nettet.

Fag

Det første halvår skal du arbejde med almene erhvervsfag, hvor du gennem en række spændende temaer lærer en masse om erhvervslivet. Du skal også have fagene Dansk og Engelsk på niveau D.

På det andet halvår skal du have Erhvervsøkonomi C, IT C, Afsætning C, Dansk C og Engelsk C samt arbejde med forskellige spændende projekter, som retter sig mod arbejdet i en butik.

På andet halvår vil du få mulighed for at komme i praktik i en butik fra 3-5 dage.

Nr. 2: Business to business

Handelsassistent

Hvis du ønsker, at komme til at arbejde med f.eks. salg og markedsføring, indkøb eller logistik i en virksomhed, så er uddannelsen som handelsassistent lige noget for dig.

Fag

Det første halvår skal du arbejde med almene erhvervsfag, hvor du gennem en række spændende temaer lærer en masse om erhvervslivet. Du sal også have fagene Dansk og Engelsk på niveau D.

På andet halvår skal du have Erhvervsøkonomi C, IT C, Afsætning C, Dansk C og Engelsk C samt arbejde med forskellige spændende projekter, som retter sig mod arbejdet i en virksomhed.

På andet halvår vil du få mulighed for at komme i praktik i en virksomhed fra 3-5 dage.