Udskriv

Rundgangen ombygges 2010-2011

Katedralskolen ombygger skolens fælles samlingslokale, rundgangen. Den eksisterende rundgang er alt for lille til at rumme alle skolens godt 600 elever, og derfor ombygges den. Tagkonstruktionen over den gamle rundgang brydes ned, mure og loft forhøjes, så rundgangen kommer op i højde med tagene over laboratorierne rundt om den, og der bliver så plads til at indskyde et dæk eller en balkon, så rundgangen bliver i to sammenhængende etager og får plads til alle elever. Der bygges også en kantine på det sted, hvor der oprindeligt var en gymnastiksal og senere bod og drikkevareautomater. Der bliver adgang til den nye rundgang ad samme veje som hidtil samt fra 1. sal gennem det tidligere klasselokale H18, som derfor er blevet nedlagt. De gamle skabe fra H18 og H17 opstilles andre steder på skolen.

Ombygningen betyder, at fællesarrangementer for alle skolens elever i skoleåret 2010-2011foregår i skolens hal. Mindre arrangementer kan dog afvikles i sangsalen. I mellemtimer og frikvarterer kan eleverne være i biblioteksgården og bibliotekshaven, der er relativt uberørte af ombygningen, mens den store centrale gård er omdannet til byggeplads. I tilfælde af dårligt vejr kan eleverne være i klasselokalerne og på biblioteket, der nok ikke kan fastholdes som et "stille område", så længe der bygges.

Mens ombygningen står på, må man for at komme til laboratorierne og musiklokalet gå uden om RNA og ad Rebslagergangen bag om laboratorierne. Man kan ikke komme fra den centrale skolegård og om i Rebslagergangen.

Under ombygningen har skolen ingen kantine, og man kan derfor ikke købe frokost på skolen før engang efter jul.

ny rundgang 2

 Se programmet: indvielse 2 maj 2011