Udskriv

Lærerlogon

Lærer PC’ erne er ikke på domænet, det vil sige, de er ikke skolepc’ere. Man logger på nettet udefra ligesom elevernes egen PC.

Lærerne har to koder: En kode der både benyttes til skole PC og til at komme på skolens netværk via LærerPC og RKnet og en anden kode på 8 cifre til Outlook og Outlook Web Acces.

· Trådløst netværk. Man logger på netværket ved på sin lærer PC at vælge skolens trådløse netværk RKnet. Når PC’en en har fundet netværket kommer der et logon, her bruger man sit brugernavn til skolePC med uvg+ backslash foran for eksempel: uvg\RKHK og man skriver også sin skolekode .

· Mail: ITC-Fyn bruger mailprogrammet Outlook. Outlook er installeret på lærer PC’en og skal sættes op til den enkelte lærer, når man får en ny PC eller når man har spejlet maskinen.

Brugernavn: itcfyn\RKxx (tast: itcfyn\ foran brugernavnet). Koden til Outlook er på 8 cifre og skal indehold et tal og et stort bogstav. Første gang man logger på en nu skole PC maskine skal Outlook konfigureres. Koden til mail (Exchange mailsystemet) skal tastes to gange.

· Koden og brugernavn til Outlook kan også bruges til Microsoft Web Acces, hvor man kan komme på sin e-mail konto fra nettet. Adressen ligger på skolens hjemmeside under Skolen, IT og E-mail, læses E-post og er https://mail.itcfyn.dk. I feltet domæne\ brugernavn skriver man: ”itcfyn\rknn”. Dvs. domænet er ”itcfyn”.